Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο «Fever»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010, 04:12
Έκρηξη σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα, στο νυχτερινό κέντρο «FEVER» που βρίσκεται στη Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή 25, στην περιοχή της Καλλιθέας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο πετάχτηκαν αναστατωμένοι απ' τα κρεβάτια τους, καθώς η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή. Μάλιστα, ένοικος πολυκατοικίας που βρίσκεται πλησίον του μαγαζιού δήλωσε στη zougla.gr ότι άκουσε έντονο βουητό και σε κλάσματα δευτερολέπτου έσπασαν τα τζάμια από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του διαμερίσματος.



Η περιοχή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, ενώ άνδρες των ΤΕΕΜ (Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) βρίσκονται έξω από το κέντρο και περισυλλέγουν τα υπολλείματα του εκρηκτικού μηχανισμού. Να σημειωθεί ότι χθες το πρωί έγινε ισχυρή έκρηξη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο  επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ 85.

Δείτε τα πρώτα πλάνα από τη zougla.gr




 
(Πλάνα που μας έστειλε αναγνώστης της zougla.gr)

Σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη η πρόσοψη του κτιρίου, ενώ αρκετές ζημιές σημειώθηκαν σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια του νέου κτιρίου της Παντείου καθώς και παρακείμενων καταστημάτων.





Μέχρι στιγμής, η αστυνομία εξετάζει δύο ενδεχόμενα, αυτό της επίθεσης από ομάδα ένοπλης βίας ή του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών κυκλωμάτων της νύχτας, με το δεύτερο -σύμφωνα με εκτιμήσεις- να θεωρείται το πιθανότερο.

Xαρακτηριστικό της ισχύος της έκρηξης είναι πως ο σεισμογράφος που είναι εγκατεστημένος στο Θησείο την κατέγραψε και έγινε αισθητή σε περιοχές όπως Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Ηλιούπολη


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου