Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

περίεργη υπόθεση

ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ 25ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΩΤΗ

valianatosdiotis
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΘΡΙΛΕΡ  ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΛΗΣ
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον αφινίδιο θάνατο του 25χρονου Κωνσταντίνου Διώτη με καταγωγή από το Αγρίνιο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός υπό ανεξακρίβωτες ακόμα συνθήκες
σε διαμέρισμα επί της οδού Φυλής στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος νεαρός διέμενε κατά πληροφορίες μας μαζί με ένα ακόμα συγκάτοικό του αλλά και με τρίτο ένοικο στο ίδιο σπίτι: Τον πρώην σύμβουλο επικοινωνίας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Βασίλη Κικίλια αλλά και πρώην σύμβουλο επικοινωνίας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Γρηγόρη Βαλλιανάτο.
Η υπόθεση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την αστυνομία παρά την αναγνωρισιμότητα των επωνύμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Γιατί; Μήπως γιατί ο κ.Βαλλιανάτος είναι ΑΚΟΜΑ ΑΤΥΠΑ σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου;
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας το άτυχο παιδί που ήταν απολύτως καλά στην υγεία του, πριν πέσει σε κώμα και πεθάνει, φέρεται να διατηρούσε συγγενικές σχέσεις με τον πρώην Εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και νυν ειδικό σύμβουλο του Υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη, Ιωάννη Διώτη(καταγόταν από την πατρίδα του, το Αγρίνιο)και λέγεται (χωρίς ακόμα να έχει διασταυρωθεί)ότι ήταν γιος ανώτατου υπαλλήλου του ΣΔΟΕ και συνεργάτη του Γιάννη Καπελέρη.Ψιθυρίζεται επίσης ότι υπάρχει ενδεχόμενο ο άτυχος Διώτης να έχει πεθάνει από χρήση ουσιών. Και αυτό όμως είναι παρακινδυνευμένο να ειπωθεί πριν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι κάπου στο βάθος της ιστορίας(που δεν αναγράφτηκε ούτε ως απλό συμβάν στο ημερήσιο αστυνομικό δελτίο)δημιουργείται ένα σοβαρότατο σκάνδαλο με προεκτάσεις που οπωσδήποτε πρέπει να αποκαλυφθούν.
Καλό θα είναι όλοι να ανοίξουν τα βρωμοστόματα τους και να μας πουν πως πέθανε το παιδί. Τι δουλειά είχε εκεί ο Βαλλιανάτος, εαν υπήρξε χρήση ναρκωτικών και τι έκαναν 3 άντρες μέσα σε ένα διαμέρισμα. Η ιδιωτική τους ζωή βέβαια δεν ενοχλεί κανέναν αρκεί να μην συνδέεται με παράνομες πράξεις.
Επίσης απαιτείται άμεσα να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη εαν ο άτυχος Κωνσταντίνος Διώτης είναι συγγενής και σε ποιο βαθμό με τον Ιωάννη Διώτη αλλά και με τον Παναγιώτη Διώτη που είχδε σαλτάρει από τον έβδομο όροφο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
ΠΗΓΗ  adiakritos .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου