Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος με τον φίλο του και επί επτά 4ετίες δήμαρχο Μαντινείας Γιώργο Τσαγγούρη, που τίμησε την ορκωμοσία του.
Φωτογραφία από τις θέσεις των εκλεγμένων.
Στιγμιότυπο από την παρουσία των δημοτών.

Γιώργος Γιασημάκης, Άγγελος Καλύβας και Γιώργος Αρμυριώτης, οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της «δυναμικής πολιτείας» που η πλειονότητά της στήριξε την εκλογή του Γιάννη Οικονομάκου. Του δεύτερου η θέση μάλιστα ήταν απόλυτα σαφής. Η συνέχεια για την "πολιτεία"... έπεται.
Κώστας Λίτσας και Θωμάς Ρούσσης, η δυνατή «αυτοδιοικητική συνεργασία» στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με συμμαχία των πάντων τη δεύτερη Κυριακή για να τους κόψουν το δρόμο. Τώρα είναι υποχρεωμένοι όσοι τους έστειλαν στη δεύτερη θέση, να αποδείξουν, στο συμβούλιο τουλάχιστον, πως έκαναν το σωστό και τους πολέμησαν για το συμφέρον του τόπου. Θα είναι βέβαια λιγάκι δύσκολο... Πίσω Χορμοβίτης Δημήτρης και Γεωργία Βάθη, από τη δυνατή «συνεργασία» αυτή

ο φωτορεπορτάζ της ορκωμοσίας...(2)

Ο δεύτερος και τελευταίος δήμαρχος Ωρωπίων, Γιώργος Γαβριήλ, τίμησε με την παρουσία του την ορκωμοσία, ανάμεσα στους πολίτες που παραβρέθηκαν και όχι από τις θέσεις των επισήμων. Η απλότητα στην πράξη, ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά ενός πραγματικού πολιτικού.




Αριστερά  ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο πιθανότερος τοπικός αντιδήμαρχος Αυλώνα, με τον Βασίλη Φοριάρη, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Γιαννά στην αντιδημαρχία καθαριότητας το 2013.
Ανάμεσα στους δημότες και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού της Ιπποκρατείου Πολιτείας κ. Χρήστος Δημητρούλιας, με τα μέλη Γιώργο Μπαζάνο και Δημήτρη Σαμαρά. Αριστερά επίσης και ο Γιώργος Μίχας, γραμματέας της π. κοινότητας Μαρκοπούλου.

Ανάμεσα στους δημότες που παρακολουθούσαν την ορκωμοσία, ο Αντώνης Ράπτης και ο Ανδρέας Μπαλόκας, που αν και τιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους συμπολίτες τους, δεν θα είναι μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο.


ΠΗΓΗ maximipoli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου