Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Α. Ο. Κρυονερίου


SAM_1190
Ο Α.Ο. Κρυονερίου έκοψε την πίτα
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Α. Ο. Κρυονερίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου την Τρίτη 18 Ιανουαρίου παρουσία των αθλητών, των προπονητών  και των μελών του Δ. Συμβούλιου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης ο οποίος σε σύντομη ομιλία του ευχήθηκε στους αθλητές όλων των ηλικιών, τους προπονητές και τους γονείς τους που είχαν κατακλύσει το φουαγέ του Πολιτιστικού Κέντρου, καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Διονύσου Σπύρος Σπηλιώτης καιΘεοδώρα Σαραντάκη, ο πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού –Πολιτισμού και Περιβάλλοντος  ΧρήστοςΠοτίδης ο οποίος κέρδισε το ένα από τα έξι φλουριά της πίτας και χάρισε τη δωροεπιταγή που αντιστοιχούσε στο φλουρί, στον αρχηγό της ομάδας προ-τζούνιορ, κάνοντας ευτυχισμένο τον λιλιπούτειο αθλητή.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κρυονερίου Γιάννης Νάκας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα της ομάδας και στους αθλητές.

SAM_1212SAM_1219SAM_1216SAM_1206SAM_1203SAM_1198SAM_1197SAM_1195SAM_1193

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου