Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Διονύσου




Στην κατάμεστη από πολίτες του νέου Δήμου Διονύσου, αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Στεφάνου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του διευρυμένου Δήμου Διονύσου.
Η τελετή της ορκωμοσίας έγινε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλου.
Με τον όρκο της τιμής και της συνείδησης ορκίστηκαν τα μέλη της Συσπείρωσης με επικεφαλής την κα Ζωή Σώκου και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ζυγούνας και Λυδία Φέρμελη. 
Όλοι τους ορκίστηκαν να υπηρετούν την πατρίδα και τους Νόμους. 
Ο νέος δήμαρχος  Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους μας. Ο Δήμος Διονύσου κάνει από την 1η Ιανουαρίου μια νέα αρχή. 
Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Κρυονέρι, Διόνυσος, Δροσιά, Ροδόπολη και Σταμάτα, γινόμαστε μια ενότητα, συγκροτούμε μια ενιαία δύναμη διεκδίκησης και αγώνα για την ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας. 
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία. Ιδιαίτερα, θέλω να απευθυνθώ στους πολίτες του διευρυμένου Δήμου Διονύσου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. 
Σας θέλουμε όλους αρωγούς, συμπαραστάτες και συναγωνιστές στην δύσκολη προσπάθειά μας για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, και τη δημιουργία ενός  καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο μας και για τις νέες γενιές. 
Το δηλώσαμε και το εφαρμόζουμε, ότι θα είμαστε Δημοτική Αρχή όλων των πολιτών. 
Δημοτική αρχή, με ανοικτά αυτιά και μυαλά, που προσβλέπει και θεωρεί απαραίτητη τη συνεργασία με όλους τους φορείς. Μία δημοτική αρχή που θέλουμε να έχει ισχυρή φωνή. 
Από τη στάση μας, θα κριθούμε άλλωστε όλοι μας… 
Η διαφάνεια σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα και τη χρηστή διοίκηση, θα είναι   απαράβατη  αρχή  μας. 
Θα λειτουργήσουμε με απόλυτο σεβασμό στην αντιπολίτευση αλλά και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά.   
Στο διάστημα που μεσολάβησε από τις εκλογές, μέχρι και σήμερα,  ξεκίνησαν οι διαδικασίες οργάνωσης του νέου Δήμου. 
Το εγχείρημα του «Καλλικράτη» είναι δύσκολο και πολύπλοκο, καθώς ακόμη δεν ολοκληρώθηκαν όλες οι νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνται και συνεχώς ανακύπτουν νέα ζητήματα. 
Η οργάνωση του Δήμου μας, είναι άμεση προτεραιότητα για όλους μας,  ώστε να μπορέσουμε να εργαστούμε και να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις έναντι των πολιτών  και της περιοχής μας. 
Στη διάρκεια της θητείας, σταθερή επιδίωξή μας, και πιστεύω όλων μας, θα είναι η ενδυνάμωση του ρόλου της Δημοτικής αρχής, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις απαιτήσεις των καιρών. 
Το «ταξίδι» της δημοτικής αρχής με τις βουλές του «Καλλικράτη» ξεκινά σήμερα κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες. 
Διαβεβαιώνουμε όμως όλους σας, τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, ότι  θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το κάνουμε όσο πιο ομαλό γίνεται και στον τερματισμό του να έχει θετικό πρόσημο και μετρήσιμο έργο.   
Καλή δύναμη, καλή επιτυχία, Χρόνια Πολλά σε όλους». 
Παρέμβαση Πασιπουλαρίδη μετ’ αποδοκιμασιών….
Την παράσταση της τελετής ορκωμοσίας, έκλεψε ο απερχόμενος δήμαρχος Δροσιάς και επικεφαλής της αντιπολιτευτικής κίνησης «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών», Αβραάμ Πασιπουλαρίδης, ο οποίος πήρε αυτοβούλως το λόγο, για να… καταγγείλει (!) το νέο δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, επειδή δεν του έδωσε το λόγο.
Η στάση του αυτή προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας των παραβρισκόμενων, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αποδοκίμασαν… 
Στην τελετή της ορκωμοσίας, εκτός των άλλων παραβρέθηκαν: Οι  Βουλευτές της Ν.Δ. Νίκος Καντερές,Θανάσης Μπούρας  και Γιώργος Βλάχος, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Παντελής Ασπραδάκης, ο απερχόμενος δήμαρχος Διονύσου Σπύρος Δαρδαμάνης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βορειοανατολικής Αττικής Παναγιώτης Χάσκος, κ.ά.
SAM_0074SAM_0075SAM_0079SAM_0081SAM_0083SAM_0084SAM_0085SAM_0087SAM_0089SAM_0093SAM_0100SAM_0109SAM_0114SAM_0119SAM_0133SAM_0135SAM_0137SAM_0145SAM_0148SAM_0158SAM_0163SAM_0166SAM_0167SAM_0169SAM_0170

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου