Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011


Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο press-gr@hotmail.com
Εμφάνιση νεότερων αναρτήσεων με την ετικέτα Αποκαλύψεις ΥποβρύχιαΕμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Πάλι προηγείται και πάλι επιβεβαιώνεται το Press-gr (για το σκάνδαλο των υποβρυχίων)...

Από τον Πέτρο Ελευθερίου

Δυό από τις μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες -το "Θέμα" και το "Βήμα"- στα ρεπορτάζ τους για το σκάνδαλο των υποβρυχίων δημοσιεύουν σήμεραορισμένες από τις πληροφορίες που αποκαλύψαμε πρώτοι από νωρίς χθες στο Press-gr, το οποίο για μια ακόμη φορά κατ΄αυτόν τον τρόπο πρωτοπορεί στις αποκαλύψεις και επιβεβαιώνεται από τα έγκυρα ρεπορτάζ των εφημερίδων. 
Καμιά εφημερίδα πάντως δεν δημοσιεύει το έγγραφο ντοκουμέντο που αποκαλύψαμε με τα ονόματαόλων εκείνων που πήραν τα 55 εκατ. ευρώ για τα υποβρύχια. Άρα, μόνο εδώ μπορείτε να το διαβάσετε!
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Η Ferrostaal δίνει κι άλλα στοιχεία με ονόματα για τις μίζες των υποβρυχίων στην Ελλάδα...

Κάνει συμβιβασμό με τη γερμανική Δικαιοσύνη και ακολουθεί νέος σεισμός αποκαλύψεων...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η εταιρεία Ferrostaal είχε αναλάβει το κλείσιμο συμφωνίας πώλησης γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214 της HDW με το ελληνικό Δημόσιο. Εχει δηλαδή εμπλοκή στο σκάνδαλο με τις μίζες αφού μέσω αυτής γινόταν η διακίνησή τους. Όπως έγραψε και το SPIEGEL, θεωρείται πλέον βέβαιο από τους ερευνητές της υπόθεσης ότι οι εντυπωσιακά μεγάλες προμήθειες, που πλήρωσε η Ferrostaal σε δήθεν συμβούλους, έχουν μικρή σχέση με την παροχή συμβουλών και αφορούν περισσότερο το μοίρασμα ‘μιζών’.
Τώρα η εισαγγελία του Μονάχου ζητά τώρα από τη νέα ηγεσία της Ferrostaal την καταβολή προστίμου ύψους 200 εκατομ. ευρώ, όσο περίπου και από τη Siemens, προκειμένου να σταματήσει την περαιτέρω διαδικασία.
Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ferrostaal είναι έτοιμη συμφωνήσει σε αυτό τον συμβιβασμό που περιέχει όμως έναν ακόμη όρο από τη γερμανική Δικαιοσύνη: Να παραδώσει η εταιρεία και....
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

Θέμα ημερών οι πρώτες ποινικές διώξεις για τις μίζες των υποβρυχίων...

Ποιες βαριές κατηγορίες περιμένουν τους εμπλεκόμενους.Αναλαμβάνει ειδικός εφέτης ανακριτής 

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Για το σκάνδαλο με τις μίζες των υποβρυχίων, που ήδη αποκαλύψατε τόσα, οι εξελίξεις και από δικαστικής πλευράς θα "τρέξουν" πολύ γρήγορα.
Η αντίστροφη μέτρηση για την άσκηση ποινικών διώξεων έχει μάλιστα ξεκινήσει και τα πρώτα κατηγορητήρια αναμένεται να είναι έτοιμα σε περίπου δύο εβδομάδες. Δεν θα μεσολαβήσει δε ούτε προκαταρκτική εξέταση αφού έχει ήδη διεξαχθεί σχετική έρευνα από το ΣΔΟΕ. 
Επίσης, οι κατηγορίες αναμένεται να αφορούν τουλάχιστον τρία...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

"Πάγωσαν" οι λογαριασμοί 75 ατόμων για τις μίζες των υποβρυχίων...

Από τον Πέτρο Ελευθερίου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Άλλη μια αποκάλυψη από το Press-gr: Στην υπόθεση με τις μίζες των υποβρυχίων, φαίνεται ότι είναι πολλά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη με εντολή των αμορδίων αρχών έχουν "παγώσει" οι τραπεζικοί λογαριασμοί 75 ατόμων μεταξύ των οποίων και αρκετοί υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

1.000.000 ευρώ και για τον Γ. Αγουρίδη...


Ποιο είναι το πρόσωπο που αναφέρεται, εκτός από τον Γ. Μπέλτσιο, στην καυτή λίστα με τις μίζες για τα υποβρύχια

Από τον Πέτρο Ελευθερίου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στη λίστα με τα ονόματα που αποκλειστικά αποκαλύψαμε νωρίτερα για το (μαύρο;) χρήμα στην υπόθεση των υποβρυχίων, εκτός από τον "ΥΒ" (Γιάννη Μπέλτσιο) περιλαμβάνεται και το όνομα "Georgios Agouridis" (Γεώργιος Αγουρίδης) που δεν είχε δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας.
Στις 10-4-2000 εμφανίζεται να έχει πάρει 1.000.000 ευρώ -όσα δηλαδή και ο Γ. Μπέλτσιος- αλά το δικό του όνομα γιατί αποσιωπήθηκε αν και περιέχεται στο ίδιο έγγραφο;
Ποιος είναι λοιπόν ο Γ. Αγουρίδης; 
Εχει σχέση με τον δικηγόρο Γιώργο Αγουρίδη, μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» (ο Νιάρχος ήταν ο παλιός ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά), και μέλος του ΔΣ της ALPHA BANK, ο οποίος επίσης έχει ζήσει στη Γερμανία και είχε πολύ καλές σχέσεις με την εμπλεκόμενη στην υπόθεση Μαργαρίτα Μαθιοπουλου;
Σε κάθε περίπτωση, τα χρήματα αυτά τα πήρε και για ποιο σκοπό;
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Αγουρίδης κλήθηκε προχθές από ...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η λίστα με το "χρήμα" που δόθηκε για τα υποβρύχια...

Από τον Πέτρο Ελευθερίου

Το Press-gr παρουσιάζει αποκλειστικά τη λίστα με το (μαύρο;) χρήμα που διακινήθηκε για τη γνωστή υπόθεση με τις μίζες - μαμουθ των υποβρυχίων που εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. 
Το έγγραφο περιλαμβάνεται στη δικογραφία που στάλθηκε από τη γερμανική Δικαιοσύνη στις ελληνικές αρχές και σε αυτό βλέπουμε διάφορα ονόματα φυσικών προσώπων και εταιρειών. Δίπλα στα ονόματα είναι τα ποσά που φέρονται να πήραν, με τις αντίστοιχες ημερομηνίες. Στην κορυφή της σελίδας υπάρχουν τα αρχικά "ΥΒ", που είναι τα αρχικά του Γιάννη Μπέλτσιου, παλιού ...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου