Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μήνυμα Δημάρχου Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη για την απογραφή πληθυσμού και κατοικιών




Αγαπητοί Συνδημότες,
Από τις 10 έως και τις 24 Μαΐου 2011 η Ελληνική Στατιστική Αρχή θα διενεργήσει την Γενική Απογραφή Πληθυσμού και Κατοικιών.
Σκοπός της είναι η επικαιροποίηση δημογραφικών και κοινωνικών στοιχείων.
Το αποτέλεσμα της απογραφής του πληθυσμού διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη χρηματοδότηση και των νέων Καλλικρατικών Δήμων, καθώς θα συνεχίσει να γίνεται με πληθυσμιακά κριτήρια.
Κατά συνέπεια η απογραφή στον τόπο που κατοικούμε συνεπάγεται και αύξηση της χρηματοδότησης από την Πολιτεία και άρα, μεγαλύτερες δυνατότητες για καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερες δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.
Για να γνωρίζουμε την πραγματική εικόνα του νέου Δήμου μας αλλά και να έχουμε, περισσότερα Σχολεία, παιδικούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, αθλητικούς χώρους, πολιτιστικά κέντρα, πλατείες, πάρκα, δρόμους και πεζοδρόμια πρέπει όλοι όσοι μένουμε στο δήμο Διονύσου, να απογραφούμε εδώ, στον τόπο που έχουμε ονειρευτεί το μέλλον της οικογένειάς μας και το δικό μας.
Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι και οι μετανάστες του Δήμου Διονύσου να απογραφούν στο Δήμο μας και να συνεργαστούν αρμονικά με τους εντεταλμένους απογραφείς που έχουν ορισθεί από την Ελληνική στατιστική αρχή.

Ο Δήμος είμαστε όλοι και πρέπει να είμαστε παρόντες.


Ο Δήμαρχος
Γιάννης Καλαφατέλης
www.voreini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου