Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

image006Την προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου σε κεντρικό μαγαζί στη Σταμάτα, ο τ. Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου με το συνδυασμό της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» κ. Νίκος Πέππας.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία πολλών φίλων, ο κ. Πέππας παρουσίασε το όραμά του, του στόχους της παράταξης του και έκανε εκτενή αναφορά για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της Σταμάτας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο τ. Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης ,ο Νομάρχης Αν. Αττικής Λεωνίδας Κουρής, ο Βουλευτής Αττικής Νίκος Καντερές, ο Χάρης  Δαμάσκος  υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, οι Αντινομάρχες Γιωργος Ξηντάρας, Παρις Ευαγγελίου, Γιωργος Πλακίτσης, ο Σταμάτης Κριεμάδης Πρόεδρος Κοινότητας Σταμάτας, ο Θανασης Σκορδας Γεν.Διευθυντης της Ν.Δ. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Δημοσιογράφος Μανώλης Κωττάκης ενώ μίλησαν για τον Νίκο Πέππα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης  και ο Λεωνίδας Κουρής .
Το λόγο πήρε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος παρουσίασε τους στόχους και το πρόγραμμα του Συνδυασμού για τον Νέο Δήμο Διονύσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου